شکلات خوری فیروزه کوبی در بسته بندی ویژه
انتخاب هدیه به ویژه برای مدیران و مهمانهای خاص داخلی و خارجی کار بسیار سختی است. با انتخاب هدیه اما کار شما به پایان نمیرسد. این پیشکشی شما حتما باید در بسته درخور و زیبا به طرف مقابل ارائه شود. به خاطر همین معنا ما شکلات خوری فیروزه کوبی در بسته بندی ویژه را به شما معرفی میکنیم.
شما با انتخابهای خود تحسین میشود. ما به شما کمک میکنیم که هم هدیه مناسبی از صنایع دستی ایران انتخاب کنید. و هم جعبه زیبایی را برای آن محیا کنید.
در این مجموعه ما یک شکلات خوری فیروزه کوب را در یک بسته بندی چوبی ویژه قرار دادهایم تا شما بهتر دیده شوید. این جعبه کمک میکند که هدیه شما به صورت تزئینی در دفتر کار مدیران جای بگیرد.
انتخاب این جعبه و قرار دادن هدیه قوقالعاده شما در آن، بیانگر اهمیت فرد هدیه گیرنده برای شماست.
فیروزه کوبی
فیروزهکوبی از صنایع دستی زیبا و تلفیقی ایرانی است. تلفیقی از مس و سنگ فیروزه. در این صنایعدستی چشمنواز سنگهای فیروزه در اندازههای بسیار کوچک بهصورت منظم و فاصله اندک در کنار هم قرار میگیرند و سپس پرداخت میشوند.
مراحل ساخت و تولید فیروزه کوب
ساخت و پرداخت فیروزه کوب شامل دو مرحله ی کلی است:
الف) زرگری: زرگری عبارت از ساخت و آماده سازی شیء مورد نظر است با یکی از فلزاتی که به آن اشاره شد. صنعتگران زرگر به وسیله دست یا پرس شی را برای فیروزهکوبی آماده میکنند
ب) فیروزه کوبی: فیروزههای غیرقابل استفاده که از کارگاهها یا معادن فیروزه به دست آمده استفاده میکنند. معادنی که در مشهد، نیشابور و دامغان وجود دارد.
هنرمند فیروزه کار قطعات ریز و درشت را از هم جدا کرده و برای اجرا بر روی کار از قطعات همسان استفاده میکند. سپس سطح فلز آماده شده را گرم کرده و از لاک گردویی برای چسباندن فیروزه استفاده میشود. فاصلههای به وجود آمده با استفاده از لاک پر میشود و سطح سنگهای کنار هم چیده شده با استفاده از سرنگ همسان میشود.
در پایان، عملیات پرداخت انجام میشود و سطح فیروزه کوبی شده سیقلی شده و بر روی آن پلیاستر زده میشود. با این کار سطح کار براقشده و مواد موجود بر روی آن موجب حفاظت از فیروزها میشود.
چگونه از فیروزه کوبمان نگهداری کنیم؟
شیوه نگهداری ظروف فیروزه کوبی از اهمیت بسیاری برخوردار است. در صورتی که اصول مربوط به آن را رعایت نکنید طول عمر محصولات فیروزه کاری کاهش مییابد و سنگ فیروزه تغییر رنگ میدهد.
هنگامیکه سنگ فیروزه رنگ خود را از دست دهد و یا به اصطلاح افراد بومی تبدیل به فیروزه مرده شود ممکن است دیگر نتوان آن را احیا نمود.
بسیاری از افراد به صورت خودسرانه تصمیم به زنده کردن فیروزه میگیرند. به دلیل نداشتن تخصص و مهارت کافی در این زمینه، به سنگ فیروزه آسیب جدی وارد میشود و به هیچ عنوان قابل بازیابی نیست.