ویرا سگال کارو
ویرا سگال کارو
shop icon svg
  • تعداد بازدید : ۱۲۰۷ بار
امتیاز :
  • آدرس : تهران -کیلومتر۹ جاده مخصوص کرج-شرکت پارس خودرو
  • درباره ما : شرکت پارس خودرو در سال ۱۳۳۵ هجری شمسی با نام شركت بازرگانی جیپ ایران درحومه تهران قديم ( كيلومتر ۹ جاده مخصوص كرج ) تاسیس گرديد. جعفر اخوان بازرگان مبتکری که واردات اتومبیل به ایران و سپس مونتاژ و تولید آن را بنیان نهاد نمی توانست تصوری از آینده این اقدام خود  و تاثیر آن داشته باشد.در آن دوران صنعت خودروسازی نه تنها در ایران بلکه در هیچ یک از کشور های خاورمیانه بوجود نیامده بود ...
    بیشتر
  • درباره ما :

    شرکت پارس خودرو در سال ۱۳۳۵ هجری شمسی با نام شركت بازرگانی جیپ ایران درحومه تهران قديم ( كيلومتر ۹ جاده مخصوص كرج ) تاسیس گرديد.
     جعفر اخوان بازرگان مبتکری که واردات اتومبیل به ایران و سپس مونتاژ و تولید آن را بنیان نهاد نمی توانست تصوری از آینده این اقدام خود  و تاثیر آن داشته باشد.
    در آن دوران صنعت خودروسازی نه تنها در ایران بلکه در هیچ یک از کشور های خاورمیانه بوجود نیامده بود.
    پس از تاسیس، اولین اقدام شرکت، واردات جیپ ویلیز از آمریکا بود و بعد از آن نیز نخستین خطوط تولید این محصول نصب و راه اندازی شد و اولین خودروی ایرانی درسال ۱۳۳۸ بنام جیپ شهباز توسط این شرکت به بازار عرضه شد، به دنبال آن وانت سیمرغ به عنوان یک خودرو پرقدرت دومین محصولی بود که در همان سال تولید شد.
    انتخاب این محصولات برای بازار آن دوران ایران انتخابی هوشمندانه بود، چراکه با توجه به وضع راه های کشور، یک خودروی دو دیفرانسیل شاسی بلند، بهترین خودروی ممکن برای رفت و آمد در ایران بود.
    در سال ۱۳۴۶ تنوع محصولات تولیدی شرکت با تولید خودرو های رامبلر با نام های آریا، شاهین، مدل های کالسکه ای و کروکی جیپ شهباز و وانت آهو افزایش یافت.  
    دراین سال تولید سالیانه ۲۶۵۰ دستگاه اتومبیل هر چند به ظاهر اندک ولی برای بازار ایران در آن مقطع چشمگیر بود.
    در سال ۱۳۵۲ کمپانی جنرال موتورز که ۱۵ سال با جیپ ایران همکاری کرده بود بخشی از سهام این شرکت را خریداری کرد و نام شرکت به جنرال موتورز ایران تغییر داده شد.
    جنرال موتورز ایران در نخستین سال فعالیت خود شورولت ایران(اپل)در سه مدل۲۵۰۰ و۲۸۰۰سی سی و رویال را روانه بازار کرد که به رکورد فروش ۷۰۰۰ دستگاه در همان سال اول دست یافت.
     پس از این دوره، با توجه به  استراتژی شرکت که تولید کلکسیونی از خودرو های لوکس با حفظ تولید اتومبیل های دو دیفرانسیل بود اقدام به تولید محصولاتی همچون بیوک اسکای لارک اولین خودروی ۸ سیلندر تولید داخل، کادیلاک سویلSeveil، شورلت نوا و وانت شورولت نمود .
    جنرال موتورز  ایران در کمتر از ۴  سال ۷۰۰۰۰ دستگاه اتومبیل در ۱۰ خانواده تولید کرد که در تاریخ خودرو سازی ایران یک نقطه اوج به حساب می آید.
     در سال ۱۳۵۹ همزمان با قطع رابطه با جنرال موتورز نام شرکت ابتدا به شرکت خودرو سازی ایران و در دیماه همان سال به پارس خودرو تغییر داده شد و اولین محصول بعداز انقلاب تولید جیپ فرماندهی با همکاری شرکت ماهیندرای هند بود.
    این دوره که همزمان با دوران ۸ سال دفاع مقدس بود ؛پارس خودرو به عنوان تنها تولید کننده داخلی خودرو های ۲ دیفرانسیل با تولید جیپ های توپدار، فرماندهی و بیسم دار، نقش ارزنده ای در پشتیبانی موتوری جنگ ایفا کرد.
    سال ۱۳۶۵ آغاز همکاری با شرکت نیسان ژاپن و تولید خودروی نیسان در پارس خودرو بود و عملیات اجرایی خطوط مونتاژ خانواده نیسان در فروردین ماه سال ۶۵ آغاز و تولید انبوه مدل ۴ درب آن در بهمن ماه همان سال و مدل ۲ درب این خودرو نیز در آبان ماه سال ۶۶ به تولید انبوه رسیده و روانه بازار شد.
     از محصولات دیگر این سالها می توان به تولید مدل های مختلف نیسان با کاربری های حمل پول و آمبولانس و جیپ صحرا در  مدل های اسپرت و کروکی اشاره نمود.
    در سال ۱۳۷۵ خطوط توليد محصول رنو ۵ سايپا به شركت پارس خودرو انتقال يافت و بدين ترتيب پس از اعمال تغييراتي در ظاهر اين خودرو محصولي ديگر با نام سپند توليد گرديد.
    در سال ۱۳۷۸ سهام پارس خودرو در سازمان بورس عرضه شد و ۵۱% آن را شرکت سهامی عام سایپا خریداری کرد و اولين اقدام شركت سايپا انتقال خطوط توليد محصول پرايد بعنوان محصول استراتژيك سايپا و پرتيراژ آن زمان در ايران به شركت پارس خودرو بود .
     در سال۱۳۸۰، نیسان پیکاپ دو کابین و ماکسیما به عنوان لوکس ترین خودروهای مونتاژی در ایران به خط تولید پارس خودرو اضافه شد و رنو۵ هم با بهره گیری از موتور پراید و با نام PK (مخفف حروف آغازین نام پارس خودرو) به تولید رسید. در همین سال پارس خودرو ، خودرویی خوش نقش به نام پاترول سافاری را نیز به بازار عرضه کرد، همچنین در سال ۱۳۸۱ رونیز و در سال ۱۳۸۲ سرانزا به خودروهای تولیدی پارس خودرو اضافه شدند تا شرکت همچنان به عنوان با کیفیت ترین خودرو ساز کشور و تنها تولید کننده خودروهای لوکس، در ایران باشد.
    در سال ۸۳ خط رنگ متمرکز شرکت مطابق با استانداردهای روز دنیا تکمیل و راه اندازی شد و بدين ترتيب افزايش ظرفيت خطوط رنگ و بهبود كيفيت رنگ محصولات را فراهم نمود.
    در سال ۸۴ خودروی pk نیز با اعمال اصلاحاتی در ظاهر آن تحت نام new pk به بازار عرضه شد. به دنبال آن در همین سال با افزایش جهشی ظرفیت تولید پراید، گام مهمی در جهت افزایش تولید و ایجاد اشتغال برداشته شد.
    سال ۱۳۸۳ با شروع همكاري تجاري با شركت رنو فرانسه جهت توليد محصول جديد تندر ۹۰  پارس خودرو اقدام به احداث مجهزترين سالن توليدی نمود كه مطابق با استانداردهاي رنو پايه ريزي گرديد اين سالن  با ظرفيت ۳۵ دستگاه در ساعت به بهره برداري رسيد و بدين ترتيب طي سال هاي ۸۶ تا ۸۷  محصولات گروه رنو ( مگان و تندر ۹۰ ) به سبد محصولات شركت اضافه شد پس از چندي با تعريف پروژه فيس ليفت تندر ۹۰ ( SR ) محصولي ديگر با نام پارس تندر در شركت پارس خودرو تولید شد. و از ديگر اقدامات قابل ذكر توليد محصولات ویژه معلولین است که به بهره برداری رسید و نیز امکان دوگانه سوز نمودن کلیه محصولات در شرکت فراهم گردید.
    در سال ۸۹ خودروی تیانا ، ملکه زیبایی و کیفیت،وارد بازار ایران شد خودرویی که تا زمان تولیدش صدر نشین جدول کیفی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران بود و درفوریه ۲۰۱۲ برای نخستین بار رتبه برتر رنکینگ جهانی شرکت نیسان ژاپن را از آن خود کرد ،در همین سال پارس خودرو، خودروی قشقایی و مورانو ،که در زمره محصولات دو دیفرانسیل بودند را نیز با همکاری شرکت نیسان وارد بازار کرد.
    در سال ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱علیرغم تحریم های بین المللی و اقتصادی ازيك سو و افزايش نرخ ارز ازسوي ديگر،پارس خودرو  توانست علاوه بر رشد تولید ، در زمینه کیفیت محصولات نیز در بین رقبای داخلی سرآمد شناخته شود.
    در سال ۱۳۹۲ با شروع همكاري با شركت  ZNA همکار تجاری نیسان در چين ، وانت پیکاپ ريچRICH بعنوان محصول جديد پارس خودرو به توليد انبوه رسيد.
    پارس خودرو به موازات ساخت و توليد محصولات درراستاي تامين خواسته هاي مشتريان اقدام به واردات محصولات CBU  ( دو ديفرانسيل ) نمود كه ازجمله آنها مي توان به  خودروی كوليوس از گروه رنو اشاره نمود .
     در سال ۹۳ شرکت در راستای توسعه سبد محصولات و افزایش سهم بازار داخلی اقدام به انتخاب و راه اندازی خطوط تولید دو محصول H۳۲۰وH۳۳۰  از شرکت برلیانس، همکار و شریک تجاری شرکت BMW آلمان نمود، و با بهره گیری از تکنولوژی شرکتهای تویوتای ژاپن و پورشه آلمان در طراحی شاسی و قوای محرکه محصولات با کیفیتی را به بازار عرضه نموده است.
    و ازسوي ديگر در همين سال با برنامه ریزی  به منظور توليد  محصول ديگري از گروه رنو با نام ساندرو اقدام به توسعه محصولات خود کرد و در سال ۹۴ نیز به تولید انبوه رسید.
    علاوه بر این در سال ۹۴، با واردات محصول ون هايس ( مدل : H۲L )  با كاربري هاي متنوع ( آمبولانس – حمل و نقل عمومي ) از شركت JINBEI (جینبی) ، به تنوع محصولات شركت افزوده شد.
    در سال ۱۳۹۵ مدل کراس ساندرو با نام استپ وي وارد چرخه محصولات شرکت گردید و در همان سال با انتقال خطوط توليد محصولات برليانس ( H۲۲۰-H۲۳۰ ) از سايپا به پارس خودرو ، تمام مدل هاي برليانس بطور متمركز در پارس خودرو توليد شد.
    پارس خودرو در سال ۱۳۹۶، با هدف توسعه سبد محصولات شرکت خودرویی با کیفیت با نام برلیانس کراس را به تولید انبوه رساند.
    هم اکنون شرکت پارس خودرو با در اختیار داشتن سالنهای مجهز  تولیدی پرس ، بدنه ، رنگ و مونتاژ و همچنین با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا وتوانایی ، دانش و نیروی انسانی ماهر توانسته است به عنوان اولین و با کیفیت ترین خودرو ساز در ایران مطرح گردد.

    بستن
گواهی نامه ها
گواهینامه
گواهینامه
گواهینامه
گواهینامه
محصولات
ساندرو استپ وی
برلیانس H330
برلیانس H220
رنو ساندرو اتوماتیک
پارس تندر
برلیانس H320
کوییکR
ال نود
برلیانس کراس