ویرا سگال کارو
ویرا سگال کارو
shop icon svg
  • تعداد بازدید : ۱۴۶۱ بار
امتیاز :
  • آدرس : تهران-جاده آبعلی-خیابان اتحاد-خیابان هفتم غربی-شماره ۱۴
  • درباره ما : نام «ظهراب»، برای تمامی دست اند کاران صنعت پلاستیک نامی آشنا است. آقای ظهراب بغوزیان از اوایل سالهای ۴۰ و ۴۱ فعالیت حرفه ای خود را در سی متری نارمک به عنوان کارگر تراشکار و پرسکار آغاز کرد. او در زمانی کوتاه و در کنار تراشکاری به عنوان کارگر کمکی در تعمیرات و سرویس دستگاهای صنعتی به کارخود ادامه داد. در سالهای ۴۰ و ۴۱ دستگاههای تزریق پلاستیک به صورت فلکه ای دستی غیر مکانیکی و ...
    بیشتر
  • درباره ما :

    نام «ظهراب»، برای تمامی دست اند کاران صنعت پلاستیک نامی آشنا است. آقای ظهراب بغوزیان از اوایل سالهای ۴۰ و ۴۱ فعالیت حرفه ای خود را در سی متری نارمک به عنوان کارگر تراشکار و پرسکار آغاز کرد. او در زمانی کوتاه و در کنار تراشکاری به عنوان کارگر کمکی در تعمیرات و سرویس دستگاهای صنعتی به کارخود ادامه داد. در سالهای ۴۰ و ۴۱ دستگاههای تزریق پلاستیک به صورت فلکه ای دستی غیر مکانیکی و یا نیمه مکانیکی بودند که مشکلات عدیده ای در تولید به همراه داشتند.
    علاقه وافر آقای ظهراب در بهره گیری بهتر از دستگاههای فلکه ای ایشان را برآن داشت که امور مربوط به تعمیرات این نوع دستگاهها را انجام داده و همواره در فکر بهبود وضعیت اجرای کار وافزایش میزان تولید قطعات باشد و در فراهم نمودن شرایط مناسب تری برای تولید محصولات در برخی از روزهای هفته تا پاسی از نیمه شب در کارگاه فعالیت میکرد.

    «ظهراب» در اوایل سال ۴۲ اقدامات موثری در ساخت و تولید دستگاه نیمه اتوماتیک نمود و در سال ۴۳ کارگاه ظهراب بنام ماشین سازیBOHLER به حد قابل قبول و رضایت خود رسید.
    در این مسیر مهمترین هدف، یعنی فراهم کردن امکانات تنوع تولید در اندازه های مختلف در امر تزریق مورد توجه خاص قرار گرفت. با وجود مشکلات فراوان، تولید دستگاههای ۲۰۰ گرمی، اولین دستگاه نیمه اتوماتیک کارگاه «ظهراب بهلر» در خیابان ظهیرالاسلام برای تولید قطعات در حد ۲۰۰ گرمی با موفقیت آغاز به کار کرد.
    هر چند نام بهلر درکنار نام ظهراب اعتبار خاصی به همراه داشت ولی آقای ظهراب با توسعه روزافزون دستگاههای تزریق پلاستیک و بکارگیری تجربیات مفید ده نفراز همکاران صدیق در مغازه ای با مساحت ۵۰ متر مربع و با کمترین امکانات با همت والای کارگران هموطن حضور کارشناسان خارجی را روز به روز کم رنگ تر می نمود. از این رو کارگاه «ظهراب بهلر» در سال ۱۳۴۵ به کارگاه ظهراب تغییر نام داده و در سال ۱۳۴۶ با همیاری کارکنان فنی ایرانی اقدام به ساخت اولین دستگاه تزریق با تابلوهای برقی نیمه اتوماتیک نمود که به نوبه خود تحولی بزرگ در ساخت این نوع دستگاهها در صنعت پلاستیک کشور ایجاد کرد.

    در ابتدای دهه ۵۰ با ارتقاء شرایط تجاری و فراهم شدن امکانات دسترسی به قطعات یدکی دستگاههای صنعتی در کشور، کیفیت تولید دستگاه تزریق پلاستیک بهبود یافته و سفارش خرید از شهرستانهای کشور انگیزه ای برای تولید دستگاههای ۳۰۰ و ۴۰۰ گرمی برای کارگاه ظهراب بوجود آورد.
    کادر فنی با بهره مندی از تجربیات مفید مدیریت، موانع و مشکلات فنی تخصصی را یکی پس از دیگری مرتفع نموده و در این مسیر موفقیت چشمگیری بدست آورد.

    تولید دستگاههای تزریق EXTRODER نیز در این این برحه زمانی جزو برنامه تولید قرار داده گرفت.
    موفقیت در تولید و تبدیل دستگاههای فلکه ای دستی عمودی به سیستم تزریق افقی نیمه اتوماتیک با تابلوهای برقی پیشرفته از موفقیتهای مهم دیگر این شرکت بوده است. افزایش تقاضا در بکارگیری لوازم خانگی و صنعتی پلاستیکی، عرضه تولیدات انواع و اقسام لوازم و قطعات پلاستیکی را در کشور افزایش داده و در نتیجه تقاضای خرید دستگاههای EXTRODER جهت تولید این نوع لوازم به پیشرفت صنعت پلاستیک کمک شایانی نموده است. پس از آن جهت افزایش تولید تغییر محل کارگاه از سی متری نارمک به محل فعلی یعنی کارخانه در خیابان اتحاد، خیابان هفتم غربی، پلاک ۱۴ صورت گرفت.
    امروزه، صاحبان کارخانجات نامدار و معتبری چون: ماشین سازی آرارات، ماشین سازی رافی، ماشین سازی تکنوهیدرولیک، سیلندر و مارپیچ سازی آربی، و ... در ردیف کارآموزانی بوده اند که درسالیان گذشته تحت آموزشهای بی دریغ آقای ظهراب قرارداشتند که بیشترین کمکها، رهنمودها و آموزشها به شرکت ارس ماشین ارائه شده است.

    مشارکت و حضور فعال در نمایشگاههای تخصصی و سمینارها، تبادل نظر با صاحبان سرمایه و سایر پیش کسوتان این حرفه و رقابت سالم در عرصه های فنی و حرفه ای و تجاری در این رشته ضمانتی برپیشرفتهای حاصله بوده است.

    بی شک آگاهان این حرفه براین مسئله صحه خواهند گذاشت که فناوری بدست آمده در صنعت پلاستیک در نیمه دوم قرن بیستم سبب ظهور حجم عمده ای از اقلام تجاری ارزان قیمت شد.
    در دهه ۱۹۶۰ میلادی رشد سریع در مصرف فناوری و فرآیند تولید، کالاهای پلاستیکی را سال به سال ارزانتر از پیش نموده و در این دوره بسیاری از قطعات پلاستیکی به طور کامل جایگزین اجزاء فلزی شده و قیمت تمام شده بسیاری از ماشین آلات صنعتی و خانگی اصلی را کاهش داد. خوشبختانه اقدامات به موقع صاحبان صنعت کشور در رشته پلاستیک همگام با سایر کشورها در حال حاضر در حدی است که در نمایشگاههای تخصصی و بین المللی توانسته است جای پای خود را در تجارت خارجی باز کرده و افتخاری برافتخارات صنایع رو به رشد کشور بیافزاید.

    پس از سالهای۱۳۶۶و ۱۳۶۷ کسب مهارتهای فنی و حرفه ای و سعی بر به روز بودن مدیریت و پرسنل پر تلاش کارخانه ظهراب اقداماتی را به منظور تولید دستگاههای با ظرفیت های ۴۰۰ و ۷۰۰ گرمی فراهم آوردند.
    در این راستا تولید دستگاه ۴۰۰ تنی جهت تزریق پلاستیک به وزن ۱۲۰۰ گرم تحت مدیریت و رهنمودهای آقای ظهراب به نتیجه رسید و نهایتاً از سال ۷۰ به این طرف تولید دستگاههای تزریق با ظرفیت های بیش از یکهزارگرم با تابلوهای فرمان PLC و سیستم هیدرولیکVALVE PROPORTIONAL آغاز گردید و نتایج رضایت بخش آن تولید ماشین آلات تزریق ۶۰۰ تنی با قابلیت تزریق ۲۵۰۰ گرم، خط تولید کارخانه ماشین سازی ظهراب را به مرحله قابل توجهی از رشد رسانید.
    سپس با دعوت از کارشناسان با تجربه شرکت نامداری چون هاورانگ تایوان، با قرارداد انتقال تکنولوژی روز ساخت و تولید مشترک دستگاههای مدرن تزریق پلاستیکی را آغاز نمود.
    تولید دستگاههای مدرن و پیشرفته سری HRA-HDC-HRV در سالهای اولیه مشارکت و سپس بین سالهای ۱۳۸۳ و ۸۵ تولید سری HRQ -HMC- HRE به خط تولید دستگاههای مدرن کارخانه ظهراب اضافه شد. مضافاً این که در سال ۸۴ جهت انتقال تکنولوژی و به کارگیری تجربیات مفید کارشناسان خارجی، قرارداد مشارکت دیگری در ساخت دستگاههای تزریق با شرکت معتبر گلدن ایگل چین منعقد شد. خاطرنشان می سازد ساخت مشارکتی دستگاه سری GEK نتیجه رضایت بخش این قرارداد همکاری است.
    «ظهراب» در سالهای ۸۵ و ۸۶ تا به امروز پس از ماهها تحقیق و پژوهش موفق به تولید اولین دستگاه تزریق پلاستیک جهت تولید قطعات IML شد. این نوآوری برای اولین بار در صنعت پلاستیک کشور توسط این شرکت انجام و در نمایشگاه ایران پلاست ۲۰۰۸ در محل نمایشگاههای بین المللی تهران در معرض دید همگان قرارگرفت.
    این واحد صنعتی در سالهای گذشته در بیش از ۳۰ نمایشگاه تخصصی و بین المللی حضور فعال داشته و دارای گواهی ISO- ۹۰۰۱ و نیز ورژن ۲۰۰۰ می باشد. باید اذعان نمود این شرکت در ایجاد انگیزه در امر سرمایه گذاری بسیاری از هموطنان خود سهم ارزنده ای داشته است. البته یکی از اهداف مهم مدیران ارائه تکنولوژی مدرن به بازدیدکنندگان و آشنا ساختن آنان به نوآوریهای این رشته بوده و هدف دیگر رفع معایب سیستمهای گذشته موجود جهت تسریع و افزایش توان تولید و بهبود کیفیت کالاهای تولید کنندگان بوده است.
    صادرات دستگاههای کارخانه ظهراب از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۶ به کشورهای اتیوپی، آفریقای جنوبی، سوریه، ارمنستان، ونزوئلا و قطر یکی دیگر از موفقیت های کارخانه ظهراب بوده است.

    شایان ذکر است مدیران و مسئولان کارخانه ظهراب موفق به دریافت ۱۸ لوح تقدیر از وزارت صنایع و وزارت بازرگانی شده اند.

    بستن